Este deja cunoscut faptul ca festivalurile din Romania nu mai inseamna o rampa de lansare pentru participanti, insa castigatorii trofeului Mamaia 2005 s-au chinuit sa demonstreze contrariul. Astfel, Ionut Ungureanu cu trupa sa "Provincialii", castiga
Este deja cunoscut faptul ca festivalurile din Romania nu mai inseamna o rampa de lansare pentru participanti, insa castigatorii trofeului Mamaia 2005 s-au chinuit sa demonstreze contrariul. Astfel, Ionut Ungureanu cu trupa sa "Provincialii", castigatorii Premiului I la concursul de interpretare de la Festivalul Mamaia si detinatorii trofeului disputatului festival s-au mutat in Capitala si au semnat cu RBA, casa de discuri condusa de Radu Baron. Pentru ca nu au vrut ca lumea sa uite de ei, baietii au muncit sa scoata un album in acest an si sunt foarte aproape de realizarea visului lor. Chiar in aceasta saptamana vor filma videoclipul pentru piesa "Speranta" al carei compozitor si textier este Laurentiu Duta. Ionut Ungureanu spera ca numele lui Laurentiu Duta, solist al trupei 3SudEst, sa insemne pentru ei reteta succesului si lansarea pe o piata care devine din ce in ce mai aglomerata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.