Farcasesti din Gorj. De un an joaca in fiecare duminica la Loto 6 din 49 si in sinea lui spera ca va castiga. Desi de fiecare data tanarul juca o varianta cu numerele care au semnificatie pentru el, nu aceasta i-a adus banii. Saptamana trecuta el a j
Farcasesti din Gorj. De un an joaca in fiecare duminica la Loto 6 din 49 si in sinea lui spera ca va castiga. Desi de fiecare data tanarul juca o varianta cu numerele care au semnificatie pentru el, nu aceasta i-a adus banii. Saptamana trecuta el a jucat la agentia din Targu Jiu un bilet cu trei variante simple, pe care a platit 15 lei noi. Ultima varianta de pe bilet, unde Nicusor incercuise sase numere la intamplare, a fost cea castigatoare. Ea i-a adus gorjeanului circa 4,2 milioane de lei noi si un apartament in centrul Capitalei. Nicusor a muncit de mic pentru a-si ajuta familia, iar acum este lacatus in cariera de carbune de la Rovinari. "Primul lucru pe care il voi face va fi sa ma inscriu la facultate. Apoi imi voi face casa, imi voi cumpara masina si imi voi ajuta rudele", a spus fericitul castigator. Localitatea Farcasesti a fost afectata de inundatiile din luna mai, astfel incat si casa familiei Gusatu a avut de suferit, dar acum tanarul va construi o vila. Duminica, numerele norocoase s-au aflat si pe un alt bilet, care a fost jucat la o agentie din Brasov. Posesorul acestui bilet nu s-a prezentat inca la sediul Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul, adica tot 4,2 milioane de lei.

Salvata din calea uraganului Katrina, a castigat 1,6 milioane de dolari

Jacquelyn Sherman parea ca a fost in totalitate lipsita de sansa, dupa ce a fost nevoita sa-si abandoneze locuinta din New Orleans, distrusa dupa ce uraganul Katrina a devastat orasul. insa aceasta situatie s-a schimbat saptamana aceasta, cand femeia a castigat 1,6 milioane de dolari, jucand la un cazinou din Opelousas, in statul Louisiana. intrebata ce va face cu banii, Sherman a raspuns: "in primul rand, vreau sa-mi cumpar o casa, pentru ca locuinta mea a fost distrusa de Katrina". Dupa ce uraganul a inundat 80% din suprafata orasului New Orleans, femeia a locuit la sora sa, in Opelousas, impreuna cu alte 26 de persoane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.