Brad Vee Johnson, ex Boney M, liderul trupei Brad Vee Johnson Band este in aceasta seara, incepand cu orele 22.00, invitatul Monicai Stan la emisiunea High Life. Brad este un barbat de 40 de ani, necasatorit, care s-a lasat purtat de frumoasa realiza
Brad Vee Johnson, ex Boney M, liderul trupei Brad Vee Johnson Band este in aceasta seara, incepand cu orele 22.00, invitatul Monicai Stan la emisiunea High Life. Brad este un barbat de 40 de ani, necasatorit, care s-a lasat purtat de frumoasa realizatoare intr-o discutie despre iubire, fidelitate si profesie. Brad va lansa un album in toamna alaturi de trupa sa si de un celebru dj din Romania. Un alt invitat de marca al Monicai este omul de afaceri Joseph Seroussi, cel mai mare investitor in domeniul confectiilor din Romania. Celebrul om de afaceri a pasit pe teritoriul Romaniei, pentru a-si dezvolta afacerile, chiar din 1967 cand a intrat pe piata cu costumele Seroussi. Desi e greu de crezut, seniorul Seroussi ii povesteste Monicai cum a reusit sa gaseasca in Romania comunista o potentiala piata pentru produsele sale. Emisiunea poate fi urmarita si in reluare sambata, de la orele 16.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.