intelegerea este incheiata cu firma de echipament sportiv Nike si cea de aparatura electronica Sony. in acest sezon Michelle Wie, care nu a jucat pana acum decat ocazional in concursuri profesioniste, a castigat peste 750.000 de dolari din premiile o
intelegerea este incheiata cu firma de echipament sportiv Nike si cea de aparatura electronica Sony. in acest sezon Michelle Wie, care nu a jucat pana acum decat ocazional in concursuri profesioniste, a castigat peste 750.000 de dolari din premiile obtinute pe circuit. Nascuta la 11 octombrie 1989, din parinti imigranti sud-coreeni, Michelle Wie va debuta la profesionisti la Campionatul Mondial de la Palm Desert (California) din perioada 13-16 octombrie.
Wie, care a tinut pentru prima data o crosa de golf in mana la varsta de patru ani, spune ca prin trecerea la profesionism, si-a vazut visul cu ochii. "Din prima zi in care am jucat golf am stiut ca vreau acest lucru. Iar dupa 12 ani am devenit profesionista. Sunt foarte fericita", a declarat Michelle Wie.
Prin semnarea respectivului contract in valoare de 10 milioane de dolari, Michelle Wie, care intentioneaza sa urmeze cursurile Universitatii din Stanford (California), a devenit nu numai cea mai bogata jucatoare de golf din lume, dar a sarit direct pe locul al treilea in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, dupa jucatoarele de tenis Maria sarapova (Rusia) si Serena Williams (SUA).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.