Sandalele sunt unicat, modelul fiind special realizat pentru Consuelo. Materialele folosite sunt foarte scumpe si pretioase: dantela brodata cu cristale, satin si blanita naturala. Tocul sandalelor e imbracat in dantela brodata cu cristale, la fel ca
Sandalele sunt unicat, modelul fiind special realizat pentru Consuelo. Materialele folosite sunt foarte scumpe si pretioase: dantela brodata cu cristale, satin si blanita naturala. Tocul sandalelor e imbracat in dantela brodata cu cristale, la fel ca si calcaiul, pe talpa este aplicata blanita alba, naturala, iar bareta este din satin cu fir aurit. Gleznele se leaga cu o panglica cu fir aurit. Mihai Albu ne-a spus ca nu are un pret pentru sandalele create pentru Consuelo, acestea fiind unicat si, mai mult, cadoul lui de nunta pentru tanara mireasa. O pereche de incaltaminte obisnuita pentru nunta, marca Mihai Albu, costa in magazin 300 euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.