Activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei "este inca departe" de obiectivul care ar trebui sa fie prioritar, de protectie a concurentei pe piata si de promovare a intereselor cetateanului, a declarat, ieri, consilierul de
Activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei "este inca departe" de obiectivul care ar trebui sa fie prioritar, de protectie a concurentei pe piata si de promovare a intereselor cetateanului, a declarat, ieri, consilierul de stat in cadrul Presedintiei, Bogdan Bujor Teodoriu. El a participat, ieri, la conferinta internationala "Sistemul si piata de electricitate din Romania, in afirmarea consolidarii si integrarii europene". Teodoriu a apreciat ca mai sunt inca multe de imbunatatit in acest sector, in Romania. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a criticat, recent, lipsa de transparenta a unor contracte de furnizare a energiei electrice si a solicitat promovarea competitiei in acest sector.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.