Banca Comerciala Romana Asigurari se numara printre companiile care au onorat cu promptitudine platile fata de asiguratii din zonele lovite de inundatii. Dupa analiza tuturor dosarelor din perioada 1 martie-29 septembrie, BCR Asigurari a avizat deja
Banca Comerciala Romana Asigurari se numara printre companiile care au onorat cu promptitudine platile fata de asiguratii din zonele lovite de inundatii. Dupa analiza tuturor dosarelor din perioada 1 martie-29 septembrie, BCR Asigurari a avizat deja despagubiri de peste 14 miliarde de lei vechi pentru valorile asigurate si a achitat pana in prezent peste 50% din totalul acestora. Pe langa sastisfacerea cu promptitudine a obligatiilor contractuale, firma de asigurari, alaturi de celelalte societati membre ale grupului BCR, au facut front comun cu sinistratii si autoritatile locale din zonele afectate de inundatii prin finantarea mai multor transporturi de ajutoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.