Primul semnal de alarma a fost tras de familia Toader. Parintii Nicoletei (12 ani) si Madalinei (11 ani) au plecat, duminica dimineata, la un targ saptamanal in comuna Iancu Jianu. Cateva ore mai tarziu, cand s-au intors acasa, oamenii au gasit poart
Primul semnal de alarma a fost tras de familia Toader. Parintii Nicoletei (12 ani) si Madalinei (11 ani) au plecat, duminica dimineata, la un targ saptamanal in comuna Iancu Jianu. Cateva ore mai tarziu, cand s-au intors acasa, oamenii au gasit poarta inchisa si legata cu o sarma. Atunci, in acele secunde, si-au dat seama ca se intamplase ceva. Au descuiat cat au putut de repede usa casei si au intrat in camera fetelor. Paturile erau facute, semn ca odraslele lor nu dormisera in acea noapte acasa. Lipseau cateva haine si adidasii. Florea Toader, tatal micutelor, a plecat imediat in cautarea Madalinei si Nicoletei. Nu mica i-a fost mirarea barbatului sa afle ca si nepoata vecinilor sai, Ramona (15 ani), nu era de gasit. Fata luase din sifonier 30 de milioane de lei si plecase, impreuna cu surorile Toader, la discoteca. Ramona a terminat opt clase si nu s-a mai prezentat la examen pentru a intra la liceu. Ea locuia la bunici pentru ca parintii sai erau plecati in Spania. De curand, parintii Ramonei intocmisera actele pentru reintregirea familiei si urma ca, in saptamanile viitoare, sa plece si ea in Peninsula Iberica. De duminica dimineata, localnicii si politistii din Dobretu le-au cautat ore intregi pe fete in padure si in comunele invecinate, dar parca acestea au intrat in pamant. Echipa de anchetatori de la IPJ Olt a audiat angajatii discotecii in care au fost micutele, dar fara vreun rezultat. Oamenii legii nu se pot pronunta daca fetele mai sunt sau nu in viata, pentru ca deocamdata nu au nici un indiciu.

Andreea Dodan este de negasit

Au trecut mai mult de doua luni de la disparitia Andreei Dodan (6 ani), din localitatea constanteana Plopeni. Principalul suspect in acest caz, Jan Tistu, vecin cu familia Dodan, inchis acum pentru ca si-a abuzat sexual doi copii, i-a dus pe anchetatori pe mai multe piste gresite, declarand ca el e autorul. Anchetatorii nu-l pot acuza pentru ca nu au gasit cadavrul Andreei si nu au nici o alta proba care sa-l incrimineze pe Tistu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.