La nivelul CSAT exista un grup operativ care lucreaza la elaborarea legilor privind comunitatea de informatii si domeniul securitatii nationale, a anuntat, ieri, Ion Stan, secretarul Comisiei SRI. "Exista un grup in cadrul CSAT, format din reprezenta
La nivelul CSAT exista un grup operativ care lucreaza la elaborarea legilor privind comunitatea de informatii si domeniul securitatii nationale, a anuntat, ieri, Ion Stan, secretarul Comisiei SRI. "Exista un grup in cadrul CSAT, format din reprezentanti ai tuturor institutiilor care fac parte din sistemul de securitate nationala, iar pana in 15 octombrie, grupul va elabora legea privind comunitatea de informatii, legile de organizare si functionare a structurilor informativ-operative care fac parte din sistemul securitatii nationale. De asemenea, va fi definitivat statutul personalului din serviciile de informatii si de securitate, precum si alte legi care vor reglementa domeniul securitatii nationale", a explicat Stan. In opinia lui Stan, comunitatea de informatii trebuie sa se afle "in curtea CSAT, dar seful acesteia poate fi premierul, in calitate de vicepresedinte al CSAT".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.