Dupa ce peste o suta de salariati ai societatii Agroexport din Portul Constanta au declansat, marti dimineata, un conflict de munca spontan, ieri au reluat lucrul dupa mai bine de cinci ore de negocieri cu reprezentantii administratiei. Petre Costel,
Dupa ce peste o suta de salariati ai societatii Agroexport din Portul Constanta au declansat, marti dimineata, un conflict de munca spontan, ieri au reluat lucrul dupa mai bine de cinci ore de negocieri cu reprezentantii administratiei. Petre Costel, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare, la care sunt afiliati sindicalistii din cadrul societatii, a spus ca in urma discutiilor cu reprezentantii administratiei s-a stabilit ca pana in 10 octombrie tuturor angajatilor sa le fie platite orele suplimentare lucrate. In ceea ce priveste acordarea tichetelor de masa pe ultimele doua luni, reprezentantii administratiei vor da un raspuns angajatilor tot pana in 10 octombrie. Sindicalistii au propus administratiei acordarea tichetelor de masa sub forma de bani, iar suma sa fie inclusa in salariu. Reprezentantii administratiei societatii Agroexport au refuzat propunerea, afirmand ca societatea are datorii mari la bugetul de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.