Camera de Comert si Industrie a Romaniei a anuntat ca schimburile comerciale romano-germane vor atinge, la sfarsitul anului 2005, un volum de circa opt miliarde euro, investitiile germane cifrandu-se in prezent la circa un miliard euro. Evolutia part
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a anuntat ca schimburile comerciale romano-germane vor atinge, la sfarsitul anului 2005, un volum de circa opt miliarde euro, investitiile germane cifrandu-se in prezent la circa un miliard euro. Evolutia parteneriatului romano-german a fost evidentiata in perioada 2-4 octombrie 2005, cu ocazia vizitei in Romania a primului-ministru al Landului Saxonia Inferioara, Christian Wulff, insotit de o delegatie de oameni de afaceri germani. In cadrul reuniunii economice, reprezentantii celor 23 de firme germane s-au intalnit cu omologi ai peste 110 societati comerciale romanesti. Discutiile purtate de catre oamenii de afaceri au conturat noi posibilitati de crestere a schimburilor comerciale bilaterale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.