si fiare, resturi ale unei portiuni de casa ce s-a prabusit in Trotus, dupa ce, infuriat de apele ce nu mai conteneau sa cada din ceruri, raul a sapat in mal pana cand a adus nenorocirea in curtea omului din Comanesti. "Am ramas fara nimic, exact cum
si fiare, resturi ale unei portiuni de casa ce s-a prabusit in Trotus, dupa ce, infuriat de apele ce nu mai conteneau sa cada din ceruri, raul a sapat in mal pana cand a adus nenorocirea in curtea omului din Comanesti. "Am ramas fara nimic, exact cum am vazut eu mai de mult la televizor ca au patit si altii. Acum sunt si eu in situatia lor si pur si simplu nu stiu incotro sa o mai apuc". Jumatate din casa a fost luata de ape, cealalta jumatate trebuie daramata iar pe stefan Vancea il apuca disperarea. Priveste spre podul aflat la 50 de metri de batatura sa si clatina din cap. "Pentru podul asta s-au gasit imediat bani de reparatii. Muncesc la el zi-lumina. Pe noi cine ne ajuta?", isi varsa el naduful trantind de pamant o bucata din ceea ce a fost candva gardul casei sale. Omul tot bate pe la usile primariei, insa nevoile comunitatii sunt mari, iar problemele sale, desi grave, nu au reusit sa-si faca loc pe lista de prioritati a administratiei locale. "N-am murit la inundatii, o sa mor de frig la iarna", ne-a mai spus el nemultumit.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.