Sofert

Actiunile companiei Sofert Bacau au fost oprite, ieri, de la tranzactionare la BVB.
Adunarea Creditorilor companiei a transmis un comunicat catre BVB si CNVM in care informeaza cu privire la deciziile adoptate in 30 septe

Sofert

Actiunile companiei Sofert Bacau au fost oprite, ieri, de la tranzactionare la BVB.
Adunarea Creditorilor companiei a transmis un comunicat catre BVB si CNVM in care informeaza cu privire la deciziile adoptate in 30 septembrie. In cadrul adunarii s-a aprobat marirea numarului membrilor comitetului creditorilor de la cinci la sapte, prin includerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bacau si a I.L.S. Bacau. Membrii Adunarii au aprobat si deschiderea procedurii de faliment a societatii, numind, totodata, si lichidatorul judiciar, compania Sierra Quadrant SRL. Creditorii au fost de acord cu instiintarea CNVM si eventuala oprire de la tranzactionarea pe BVB a actiunilor Sofert.

Prodplast

Compania Prodplast Bucuresti va efectua plata dividendelor aferente exercitiului financiar 2004. In comunicatul transmis catre Bursa de Valori Bucuresti se mentioneaza perioada de efectuare a platilor, intre 10 si 23 octombrie. In cazul persoanelor juridice, plata se face prin Ordin de Plata, pentru persoanele fizice existand si posibilitatea platii direct de la casieria societatii.

Moldomobila

Consiliul de Administratie (CA) al societatii Moldomobila a transmis BVB un comunicat prin care anunta convocarea Adunarii Generale a Actionarilor pentru data de 26 octombrie. In comunicat se mentioneaza subiectele ordinii de zi: revocarea si alegerea unui nou membru in CA. In aceeasi zi este convocata si AGA extraordinara in vederea aprobarii incheierii conventiei cu AVAS Bucuresti pentru esalonarea datoriilor fiscale preluate de AVAS de la CAS Iasi si Distrigaz Nord. Al doilea subiect al ordinii de zi pentru AGEA este aprobarea incheierii contractelor de ipoteca cu AVAS in vederea garantarii obligatiei de plata, se mentioneaza in comunicatul transmis de companie.

Amonil

Societatea Amonil Slobozia a transmis Bursei de Valori Bucuresti deciziile adoptate de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, la data de 3 octombrie. Astfel, AGEA a decis participarea societatii la constituirea unei companii mixte avand un capital social de 1.428.570 de dolari, cu o cota de 20 la suta. S-a aprobat, totodata, si lista bunurilor care participa la constituirea noii societati. Conform comunicatului transmis de Amonil, data inregistrarii deciziilor a fost stabilita pentru 19 octombrie 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.