"Nu voiam sa joc contra echipelor romanesti pentru a nu se naste po-lemici. Dar hazardul a hotarat sa jucam impotriva Rapidului... Va fi tare dificil, pentru ca in Giulesti suporterii creeaza o atmosfera fantastica", a spus antrenorul francezilor de
"Nu voiam sa joc contra echipelor romanesti pentru a nu se naste po-lemici. Dar hazardul a hotarat sa jucam impotriva Rapidului... Va fi tare dificil, pentru ca in Giulesti suporterii creeaza o atmosfera fantastica", a spus antrenorul francezilor de la Rennes pentru presa franceza. Cat despre confruntarea cu sahtior Donetk, Boloni a comentat: "il cunosc bine pe Mircea Lucescu. Este un bun prieten al meu, doar am jucat cu el si am fost colegi de camera in echipa nationala. Apoi a devenit antrenorul meu". Tehnicianul scolit in Franta apreciaza ca Stuttgart si sahtior sunt favoritele grupei, pentru ca au bugete imense. "As fi vrut sa jucam in deplasare cu ele si cu Rapid si PAOK acasa. UEFA a hotarat exact pe dos si asta e destul de rau pentru noi". in final, Loti a declarat: "Pentru suporteri si pentru reteta financiara, as fi preferat sa picam cu echipe din Italia, Anglia sau Spania. si pentru jucatori era mai bine, pentru ca ar fi capatat mai multa experienta". Daca Boloni e moderat in declaratii, presa franceza exulta: "Bretonii se pot considera norocosi. Doar partida cu Stuttgart va fi dificila, celelalte trei componente ale grupei fiind mult mai accesibile, chiar daca Rennes va trebui sa fie atenta la deplasarile de la Salonic si Bucuresti", considera "Le Figaro". Despre meciul cu formatia antrenata de Mircea Lucescu, cotidianul francez noteaza ca "e sinonim cu victoria pentru Rennes".

Francezii nu dau nici o sansa romanilor

Comentand grupa F, "Le Figaro" apreciaza ca Marseille e ca si calificata in faza urmatoare a Cupei UEFA. "Olympique poate sa se califice fara probleme, intalnind, acasa, echipe ca Heerenveen sau Dinamo". "Lens va avea parte de doua partide-soc, la Berlin, cu Hertha si pe teren propriu, cu Sampdoria, nu inainte de o deplasare care se anunta periculoasa, la Bucuresti", noteaza ziarul francez, comentand sansele echipei franceze in grupa C.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.