Consiliul Concurentei a sanctionat cu 7.000 RON compania Procter&Gamble Management Germania pentru ca a omis notificarea institutiei cu privire la achizitia companiei Wella AG, tranzactia avand efecte si pe piata romaneasca, intrucat ambele companii
Consiliul Concurentei a sanctionat cu 7.000 RON compania Procter&Gamble Management Germania pentru ca a omis notificarea institutiei cu privire la achizitia companiei Wella AG, tranzactia avand efecte si pe piata romaneasca, intrucat ambele companii activeaza in Romania, precizeaza Mediafax. Amenda prevazuta de Consiliul Concurentei se va vira, in termen de maxim 30 de zile de la data comunicarii deciziei, de catre compania Procter&Gamble Management Germania, prin intermediul companiei din Romania.
Compania a explicat Consiliului Concurentei ca notificarea operatiunii de concentrare economica survenita in 2003 intre Procter&Gamble si Wella/Londa a fost omisa din neglijenta, intrucat a constituit o achizitie indirecta pe piata romaneasca. P&G a precizat ca va pune la dispozitia institutiei de control toate informatiile legate de aceasta achizitie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.