Oil Terminal

Actiunile Oil Terminal Constanta (OIL) au fost reluate ieri la tranzactionare pe platforma BVB. La inchiderea sedintei, titlurile OIL au fost cotate la 0,2620 lei noi pe actiune, in scadere cu 2,60 la suta. Actiunile OIL a

Oil Terminal

Actiunile Oil Terminal Constanta (OIL) au fost reluate ieri la tranzactionare pe platforma BVB. La inchiderea sedintei, titlurile OIL au fost cotate la 0,2620 lei noi pe actiune, in scadere cu 2,60 la suta. Actiunile OIL au fost oprite in ultima sedinta de tranzactionare pentru a permite convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor pentru data de 14 noiembrie 2005, avand incluse pe ordinea de zi a adunarii aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru anul 2005, aprobarea planului de investitii rectificat pentru anul in curs.

Flamingo

Consiliul de Administratie al Flamingo International SA (FLA) a transmis Bursei de Valori Bucuresti un comunicat prin care anunta numirea lui Dragos Simion in functia de vicepresedinte al companiei. Noul vicepresedinte va avea ca principale responsabilitati strategia de achizitii si fuziuni. Functia de presedinte al Flamingo Computers, pe care acesta a ocupat-o pana in prezent, va fi preluata interimar de catre Eduard Samson, se mai mentioneaza in comunicat. In sedinta de ieri, actiunile FLA au fost cotate la 0,4490 - in scadere cu 1,97 fata de ultima sedinta de tranzactionare.

Oltchim

Societatea Oltchim Ramnicu Valcea a transmis ieri catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare un raport in care prezinta situatia litigiilor cu actionarii minoritari. Potrivit raportului, publicat pe site-ul BVB, in dosarele aflate pe rol la Tribunalul Valcea, compania Lindsell Enterprises a invocat vicierea procedurii de citare, motiv pentru care a fost stabilit un nou termen de judecata la data de 27 octombrie 2005, pentru ambele dosare. In cazul litigiului cu SIF 5 Oltenia, aflat pe rol la Curtea de Apel Ploiesti, compania Oltchim a cerut modificarea datei de judecata de la 07.10.2005 pentru data de 4 noiembrie, pentru a permite desfasurarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, care are pe ordinea de zi motivul litigiului.

Rafinaria Astra

Consiliul de Administratie al societatii Rafinaria Astra Romana, Ploiesti (ASP) a transmis ieri un comunicat catre BVB si CNVM prin care anunta inaintarea catre CNVM a proiectului de modificare a Actului Constitutiv al societatii. In comunicat se precizeaza ca, in baza imputernicirii date de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 25 august 2005, pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte este dezbaterea desfiintarii sediului secundar "Depozit - Comercializare Carburanti" din Zimnicea si radierea acestuia de la Oficiul Registrului Comertului.

Rompetrol Rafinarie

Actiunile Rompetrol Rafinarie Constanta au crescut ieri cu 0,85 la suta, inchizand sedinta la un pret de 0,1190 lei pe actiune. Cresterea se datoreaza si clasamentului acordat de Agentia de Rating Fitch, care plaseaza grupul Rompetrol alaturi de alte companii petroliere din regiunea central-europeana cu evolutii finaciare pozitive.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.