Meciuri tari pentru toate reprezentantele Romaniei in grupele UEFA. Sortii au harazit, la Nyon, adversari de calibru celor 3 echipe bucurestene. Grupa G are drept cap de afis razboiul celor doi Lucescu, la care se adauga si fostul antrenor al nationa
Meciuri tari pentru toate reprezentantele Romaniei in grupele UEFA. Sortii au harazit, la Nyon, adversari de calibru celor 3 echipe bucurestene. Grupa G are drept cap de afis razboiul celor doi Lucescu, la care se adauga si fostul antrenor al nationalei, Ladislau Bölöni. Rapidul asteapta meciuri de foc in compania echipelor Sahtior Donetk, Rennes, VfB Stuttgart si PAOK Salonic. Dupa succesul cu Feyenoord, Razvan Lucescu vede grupa giulestenilor drept una dificila si echilibrata, dar crede ca sansele trebuie valorificate la nivel maxim. Despre confruntarea tata-fiu, Razvan s-a marginit sa afirme ca este o premiera mondiala. Dinamo Bucuresti va intalni formatiile TSKA Moscova, Olympique Marseille, SC Heerenveen si Levski Sofia in Grupa F a Cupei UEFA. Nici despre Steaua nu se poate spune ca are adversari accesibili. Jucatorii din Ghencea vor da piept cu Hertha Berlin, RC Lens, Sampdoria Genova si Halmstad BK. Primele meciuri ale echipelor noastre le vom vedea din 20 octombrie. Steaua, Dinamo si Rapid vor sustine cate doua meciuri pe teren propriu si doua in deplasare. Primele reactii sunt in registrul binecunoscut iubitorilor de fotbal. Gigi Becali manifesta un optimism debordant si este convins ca Steaua va termina grupa in postura de lider. Totusi, conducerea de la Lens, invingatoarea Clujului din finala Cupei UEFA InterToto, considera, prin vocea presedintelui clubului, Gervais Martel, ca tragerea la sorti este favorabila echipei franceze. In tabara celor care intrevad un parcurs bun pentru echipele romanesti este si presedintele LPF, Mitica Dragomir. El crede cu tarie ca toate reprezentantele noastre vor trece de grupe. La finalul celor cinci etape, primele trei clasate din fiecare grupa se califica in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA. Sa speram ca stelisti, dinamovisti si rapidisti, deopotriva, vor sarbatori in decembrie. Si, pentru ca e timpul sperantei, poate ca Stelei i se va oferi sansa de a reintalni Rosenborg si de a face uitata infrangerea din Norvegia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.