Consiliul Judetean Mures a aprobat, in sedinta de reorganizare a SC Drumuri si Poduri Mures SA concedierea a aproximativ 80 de angajati. Cei care vor fi concediati ar putea beneficia de plata unor salarii compensatorii, dar pentru acest lucru este ne
Consiliul Judetean Mures a aprobat, in sedinta de reorganizare a SC Drumuri si Poduri Mures SA concedierea a aproximativ 80 de angajati. Cei care vor fi concediati ar putea beneficia de plata unor salarii compensatorii, dar pentru acest lucru este nevoie de o hotarare de Guvern. Liderul sindicatului de la intreprindere, Alexandru Chertes, a declarat ca va ataca hotararea de restructurare in instanta si a subliniat ca exista anumite interese ale consilierilor judeteni in inchiderea societatii. Acesta a amenintat cu miscari de protest ale angajatilor de la SC Drumuri si Poduri Mures SA. El a mai aratat ca sindicatul este de acord cu un program de restructurare a societatii, chiar prin reducerea personalului, dar ca tot ce s-a intamplat la sedinta CJ Mures este in afara legii. "Consilierilor li s-au inmanat alte documente decat cele convenite intre partenerii sociali si Consiliul de Administratie", a afirmat Chertes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.