Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a obtinut circa 455 milioane RON din vanzarea rovinietelor pe primele opt luni ale anului, potrivit datelor remise Rompres. Au fost comercializate peste trei milioane de rovin
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a obtinut circa 455 milioane RON din vanzarea rovinietelor pe primele opt luni ale anului, potrivit datelor remise Rompres. Au fost comercializate peste trei milioane de roviniete in primele opt luni ale anului, banii obtinuti urmand sa fie folositi pentru finantarea lucrarilor de constructie, modernizare, intretinere si reparatie a drumurilor nationale. De asemenea, o parte din aceasta suma va fi folosita pentru rambursarea si garantarea creditelor externe din sectorul drumurilor nationale si autostrazilor. "Incasarile pe care le-am realizat sunt in concordanta cu estimarile noastre", a declarat, pentru Rompres, directorul general CNADNR, Aurel Balut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.