In primele 9 luni ale anului 2005, Bursa Romana de Marfuri (BRM) a realizat o crestere a valorii de tranzactionare de aproximativ 25 la suta fata de perioada similara a anului 2004, atat datorita extinderii in teritoriu, dar si prin consolidarea imag
In primele 9 luni ale anului 2005, Bursa Romana de Marfuri (BRM) a realizat o crestere a valorii de tranzactionare de aproximativ 25 la suta fata de perioada similara a anului 2004, atat datorita extinderii in teritoriu, dar si prin consolidarea imaginii institutiei in contextul economic actual. Valoarea totala a diferentelor favorabile de pret obtinute pentru autoritatile contractante ale BRM a crescut cu aproape 100 la suta fata de anul 2004, de la 22 de milioane la 44 de milioane de dolari, informeaza comunicatul transmis de institutie. Conform acestuia, cresterea reprezinta o imbunatatire medie a pretului de pornire din cadrul licitatiilor cu strigare de 10,82 la suta, in termeni reali. In teritoriu, cele 12 terminale ale BRM active pana in prezent au organizat proceduri de achizitie si vanzare de marfuri si servicii in valoare de aproximativ 40 de milioane de dolari. Pe primul loc in topul terminalelor se situeaza Clujul cu operatiuni de aproximativ 8 milioane de dolari. In total, BRM impreuna cu terminalele sale operationale au organizat pana in prezent un numar de 1.244 de proceduri a caror valoare a depasit 360 de milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.