Desi echipa feminina de handbal Silcotub Zalau a castigat cel de-al doilea joc sustinut in deplasare, cu echipa norvegiana Byasen Trondheim, in cadrul mansei secunde din turul al II-lea preliminar al Ligii Campionilor Europeni, cu scorul de 26-24 (12
Desi echipa feminina de handbal Silcotub Zalau a castigat cel de-al doilea joc sustinut in deplasare, cu echipa norvegiana Byasen Trondheim, in cadrul mansei secunde din turul al II-lea preliminar al Ligii Campionilor Europeni, cu scorul de 26-24 (12-15), elevele antrenorului Gheorghe Tadici au ratat accesul in faza grupelor, gazdele calificandu-se gratie succesului obtinut cu o zi mai devreme, cu scorul de 30-19 (17-12). Astfel, Dinamo ramane singura reprezentanta a handbalului romanesc in grupele Ligii, in vreme ce campioana intrecerii feminine interne va evolua intr-o competitie continentala mai modesta. Tot duminica seara, echipa masculina Uztel Ploiesti a reusit sa se califice in turul al III-lea al Challenge Cup, dupa ce a castigat grupa B, de la Nittedal (Norvegia), fara sa cunoasca infrangerea. In ultimul joc, Uztel a trecut lejer de echipa gazda, NIT-HAK Nittedal, cu scorul de 42-35 (24-16), principalii marcatori ai echipei prahovene fiind Cristian Savlovski si Ionut Georgescu, cu noua si respectiv 12 reusite. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.