Serviciul vamal rus a incetat sa mai emita timbre pentru companiile care importa alcool din Moldova, masura pe care unii analisti o considera ca fiind menita sa-l sanctioneze pe presedintele moldovean, Vladimir Voronin, informeaza Mediafax. Potrivit
Serviciul vamal rus a incetat sa mai emita timbre pentru companiile care importa alcool din Moldova, masura pe care unii analisti o considera ca fiind menita sa-l sanctioneze pe presedintele moldovean, Vladimir Voronin, informeaza Mediafax. Potrivit informatiilor oferite de "Kommersant", aproape toti producatorii moldoveni de alcool se confrunta cu aceleasi probleme, intrucat 85% din productia nationala de vin este exportata in Rusia. "Daca Rusia nu va relua tiparirea de timbre, vom fi cu totii in pragul falimentului", a afirmat Georgi Kozuba, seful sindicatului moldovenesc al exportatorilor de vin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.