Doi dintre cei mai valorosi reprezentanti ai tenisului masculin romanesc, Andrei Pavel si Razvan Sabau, s-ar putea intalni in turul secund al turneului international de la Metz, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, dupa cum anunta si
Doi dintre cei mai valorosi reprezentanti ai tenisului masculin romanesc, Andrei Pavel si Razvan Sabau, s-ar putea intalni in turul secund al turneului international de la Metz, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, dupa cum anunta site-ul oficial al intrecerii din Hexagon. Conform tragerii la sorti, cei doi romani care se afla in partea superioara a tabloului principal vor intalni in turul inaugural adversari din Italia, Pavel urmand sa dea ochi cu Davide Sanguinetti (cap de serie nr. 7), iar Sabau, cu Andreas Seppi. In competitia de la dublu, perechea Razvan Sabau/Davide Sanguinetti va intalni in primul tur cuplul argentiniano-chilian format din Juan Ignacio Chela si Nicolas Massu, in timp ce perechea Andrei Pavel/Agustin Calleri (Romania/Argentina) va juca impotriva cuplului ceh Frantisek Cermak/Leos Friedl. In alta ordine de idei, ieri, ATP a publicat clasamentul profesionist al momentului, cu Victor Hanescu pe locul 32 (161 p), Andrei Pavel pe pozitia 64 (89 p), si Razvan Sabau pe locul 118, cu o zestre de 28 de puncte. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.