Scriitorul brazilian Paulo Coelho se va afla la Bucuresti in perioada 7-9 octombrie, pentru a-si intalni cititorii romani. Autorul celebrelor publicatii "Alchimistul", "Veronika se hotaraste sa moara", "Diavolul si domnisoara Prym'' va sosi in Romani
Scriitorul brazilian Paulo Coelho se va afla la Bucuresti in perioada 7-9 octombrie, pentru a-si intalni cititorii romani. Autorul celebrelor publicatii "Alchimistul", "Veronika se hotaraste sa moara", "Diavolul si domnisoara Prym'' va sosi in Romania pe 7 octombrie, pe Aeroportul Otopeni, cu o cursa de Paris si va fi cazat la Hotel Hilton. A doua zi, Coelho se va intalni cu cei care ii admira opera, la libraria Kretzulescu, unde va acorda cel putin 200 de autografe.
Venirea scriitorului brazilian este prilejuita de lansarea in Romania a noului sau volum. "Zahir" este povestea unui romancier de succes care cunoaste succesul in Franta. Totul se schimba cand sotia lui, Zahir, corespondent de razboi intr-o fosta republica sovietica dispare impreuna cu un prieten. Ca s-o gaseasca, romancierul renunta la stralucirea Parisului si se indreapta spre Kazahstan.
Cartile lui Paulo Coelho au fost traduse in 59 de limbi si publicate in peste 150 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.