Votul privind desemnarea secretarului general al Camerei a fost amanat pentru joi. Potrivit presedintelui Camerei a fost nevoie de o noua amanare pentru ca liderii grupurilor parlamentare sa evalueze si posibilitatea numirii unor secretari generali a
Votul privind desemnarea secretarului general al Camerei a fost amanat pentru joi. Potrivit presedintelui Camerei a fost nevoie de o noua amanare pentru ca liderii grupurilor parlamentare sa evalueze si posibilitatea numirii unor secretari generali adjuncti. Nastase a precizat ca ar fi util sa faca plenului propuneri "de interes mai larg" in ceea ce priveste secretarul general al Camerei si secretarii generali adjuncti. "Dupa parerea mea, noi ar trebui sa avem mai multi secretari generali adjuncti, ar trebui sa fie un secretar general adjunct pe probleme de legislatie, altul pe probleme de logistica", a aratat presedintele Camerei Deputatilor. El considera ca o solutie inteleapta ar fi sa se caute o varianta in care sa fie incluse intr-o echipa, la conducerea Secretariatului General, mai multe persoane pe anumite specializari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.