Cotidianul britanic The Daily Mirror anunta ieri ca Margaret Thatcher, fost premier conservator britanic, va fi interogata in cadrul anchetei pentru finantare ilegala declansata in Statele Unite impotriva fostului lider al majoritatii republicane din
Cotidianul britanic The Daily Mirror anunta ieri ca Margaret Thatcher, fost premier conservator britanic, va fi interogata in cadrul anchetei pentru finantare ilegala declansata in Statele Unite impotriva fostului lider al majoritatii republicane din Congres, Tom DeLay.
Concret, anchetatorii intentioneaza sa o interogheze pe Margaret Thatcher in legatura cu o intalnire avuta, in 2000, in Marea Britanie, cu DeLay si eventuala sa implicare in faptele de care este banuit acesta. Purtatorul de cuvant al "Doamnei de fier" a confirmat ca aceasta a fost contactata de politie, dar a insistat ca ea nu se face vinovata de nimic. "Lady Thatcher a avut o intalnire cu DeLay, in calitate de politician. Nu a fost in nici un caz o intalnire de afaceri", a precizat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.