Potrivit Ministerului bulgar al Dezvoltarii Regionale, un mare interes este manifestat fata de construirea unei autostrazi in Bulgaria care va ocoli orasul Sofia. Peste 70 de companii sunt interesate de preluarea proiectului, informeaza Novinite. Pri
Potrivit Ministerului bulgar al Dezvoltarii Regionale, un mare interes este manifestat fata de construirea unei autostrazi in Bulgaria care va ocoli orasul Sofia. Peste 70 de companii sunt interesate de preluarea proiectului, informeaza Novinite. Printre companiile interesate de proiect se numara grupuri din Romania, Bulgaria, UE, Turcia, Albania, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Croatia si Serbia - Muntenegru. Conditiile impuse includ experienta in domeniu si executarea, din 1999 si pana in prezent, a cel putin doua proiecte similare. De asemenea, companiile de constructii trebuie sa inregistreze, individual si anual, o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de euro, iar grupurile cu cea mai mare participatie intr-un consortiu trebuie sa fi avut, in intervalul 2002-2004, o cifra de afaceri de 32,5 milioane de euro. Lucrarea, cu o lungime totala de 19 kilometri, face parte din proiectul de construire a coridorului numarul 4, care va lega, in Bulgaria, orasele Vidin, Sofia si punctul vamal Kulata. Costurile totale ale proiectului au fost estimate la 148,45 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.