Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului urmeaza sa propuna Guvernului o lista de 16 societati care urmeaza sa efectueze concedieri colective de personal. Pe lista societatilor comerciale care vor proceda la concedieri colective se numara
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului urmeaza sa propuna Guvernului o lista de 16 societati care urmeaza sa efectueze concedieri colective de personal. Pe lista societatilor comerciale care vor proceda la concedieri colective se numara Electroputere Craiova, Rulmentul Brasov, Tractorul Brasov, Laminorul Braila, Metalurgica Aiud, Moldoplast Iasi, Abrom Barlad, Nitrocontrol Fagaras, Centrul de Cercetari pentru Antibiotice Iasi si Nitroservice Fagaras. Lista societatilor comerciale si regiilor autonome care pot efectua concedieri colective se decide prin hotarare a Guvernului, iar numarul de persoane care beneficiaza de masurile de protectie sociala, precum plati compensatorii, este stabilit prin programele de restructurare sau reorganizare ale unitatilor respective.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.