Delegatia de lupte greco-romane a Romaniei a obtinut o medalie la Campionatele Mondiale rezervate seniorilor, singura performanta notabila fiind realizata de Eusebiu Diaconu chiar in ultima zi a intrecerilor derulate pana duminica seara in capitala U
Delegatia de lupte greco-romane a Romaniei a obtinut o medalie la Campionatele Mondiale rezervate seniorilor, singura performanta notabila fiind realizata de Eusebiu Diaconu chiar in ultima zi a intrecerilor derulate pana duminica seara in capitala Ungariei. Avand o evolutie remarcabila, Diaconu a reusit sa cucereasca medalia de bronz la categoria 60 kg, dupa ce l-a invins la puncte pe armeanul Varhan Juharjan, cu scorul de 2-1, in cadrul manselor pentru ultima treapta a podiumului de premiere, pe care a impartit-o cu cehul Petr Svehla, invingator cu acelasi scor in fata ungurului Kliment. Conform site-ului competitiei, titlul mondial la categoria respectiva a fost adjudecat de bulgarul Armen Nazarjan, care a dispus in finala de iranianul Ali Askani, cu scorul de 2-0. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.