Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor acorda credite pentru ajutor reciproc, ajutoare de deces sau bani pentru medicamente. Totalul sumelor acordate in luna septembrie a ajuns la 1,7 miliarde lei. Marea atractie o reprezinta dobanzile, care pornesc
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor acorda credite pentru ajutor reciproc, ajutoare de deces sau bani pentru medicamente. Totalul sumelor acordate in luna septembrie a ajuns la 1,7 miliarde lei. Marea atractie o reprezinta dobanzile, care pornesc de la 4,8% si ajung la maximum 9,8%, in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare. De altfel, valoarea minima a imprumutului este de cinci milioane de lei, iar cea maxima nu poate depasi 50 de milioane. Banii se acorda pe baza de cerere de imprumut, in functie de suma solicitata fiind necesara sau nu garantarea cu giranti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.