Bulgaria intentioneaza sa majoreze nivelul accizelor pentru a evita aparitia unor presiuni inflationiste in jurul datei aderarii la UE si a adoptarii euro, a anuntat Georgi Kadiev, adjunct al ministrului bulgar al Finantelor, citat de Mediafax. "Vrem
Bulgaria intentioneaza sa majoreze nivelul accizelor pentru a evita aparitia unor presiuni inflationiste in jurul datei aderarii la UE si a adoptarii euro, a anuntat Georgi Kadiev, adjunct al ministrului bulgar al Finantelor, citat de Mediafax. "Vrem sa eliminam toti factorii care ar putea duce la majorarea inflatiei, inainte de 2007 sau 2008, in cazul in care presupunem ca Bulgaria doreste sa fie pregatita sa adopte euro la 1 ianuarie 2009", a spus Kadiev. De asemenea, Guvernul bulgar va propune reducerea contributiilor sociale ale angajatilor, ca parte a strategiei de impulsionare a cresterii economice, impozitele aplicate companiilor vor ramane la 15%, iar TVA va ramane 20%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.