Conducerea Directiei Regionale Vamale (DRV) Constanta a hotarat schimbarea de urgenta a tuturor lucratorilor din subordine care activeaza in punctul de trecere a frontierei Vama Veche, dupa ce s-a stabilit ca s-au implicat intr-un caz de contrabanda
Conducerea Directiei Regionale Vamale (DRV) Constanta a hotarat schimbarea de urgenta a tuturor lucratorilor din subordine care activeaza in punctul de trecere a frontierei Vama Veche, dupa ce s-a stabilit ca s-au implicat intr-un caz de contrabanda cu tigari si alcool. Seful DRV Constanta, Sunai Cadir, spune ca impreuna cu comisari ai Garzii Financiare si politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor a constatat ca marfa, in valoare de 30.000 de euro, gasita in sase autoturisme oprite de politisti in comuna Limanu, provenea din magazinele duty-free din Vama Veche. Sunai Cadir a precizat ca in tura de noapte erau de serviciu patru vamesi care acum sunt cercetati alaturi de cinci politisti de frontiera. Conducerea DRV Constanta va propune conducerii centrale schimbarea urgenta a tuturor vamesilor de la Vama Veche, cu personal de la alte puncte vamale. Si adjunctul sefului IPJ Constanta, comisar-sef Adrian Rapotan, a declarat ca in cazul celor patru vamesi si cinci politisti de frontiera care erau de serviciu in noaptea de miercuri spre joi, cand cei sase soferi s-au aprovizionat cu marfa de contrabanda din shop-urile din Vama Veche, competenta va fi declinata catre Parchetul Tribunalului Constanta.
Aproape 50.000 de pachete cu tigari netimbrate si cu bauturi alcoolice, in valoare de 30.000 de euro, au fost descoperite, saptamana trecuta, de politistii din Mangalia, in mai multe masini aflate in trafic, in zona comunei Limanu. Soferii au declarat politistilor ca ar fi gasit marfa pe un camp.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.