Uniunea Europeana a decis deschiderea unor negocieri cu Belgradul in vederea incheierii unui acord de stabilizare si asociere (ASA), ca prim pas in procesul de aderare, transmite agentia Reuters. Ambasadorii statelor membre ale UE au apreciat ca nu m
Uniunea Europeana a decis deschiderea unor negocieri cu Belgradul in vederea incheierii unui acord de stabilizare si asociere (ASA), ca prim pas in procesul de aderare, transmite agentia Reuters. Ambasadorii statelor membre ale UE au apreciat ca nu mai poate fi vorba de nici un obstacol major in calea discutiilor preliminare, care vor debuta la 9 sau 10 octombrie. Astazi, ministrii de Externe ai Uniunii Europene urmeaza sa se pronunte asupra acestor negocieri cu Serbia si Muntenegru, ca de altfel si asupra acelora cu Croatia care, potrivit analistilor se afla intr-un stadiu mai avansat de dezvoltare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.