Deputatul Adrian Severin, observator din partea PSD in Parlamentul European, a avertizat ieri ca atitudinea socialistilor europeni privind sustinerea integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 s-ar putea schimba. Motivul ar fi p
Deputatul Adrian Severin, observator din partea PSD in Parlamentul European, a avertizat ieri ca atitudinea socialistilor europeni privind sustinerea integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 s-ar putea schimba. Motivul ar fi politica de hartuiala a social-democratilor. El a reamintit ca grupul socialist din PE a fost cel care a pledat cel mai mult pentru aderarea la termen a Romaniei. "Liderii socialisti de la Uniunea Europeana au adus aminte, inclusiv ministrului Integrarii Anca Boagiu, ca grupul care a sustinut cel mai puternic accelerarea procesului de integrare a fost cel socialist. S-a spus foarte clar, daca raspunsul fata de aceasta sustinere inseamna persecutiile la adresa social-democratilor romani, atunci grupul socialist la PE isi va schimba pozitia. Daca aceasta politica de hartuiala a social-democratilor va continua, grupul socialist din PE va lua in considerare schimbarea pozitiei sale fata de intrarea Romaniei la 1 ianuarie 2007, ceea ce este foarte rau pentru noi", a afirmat Adrian Severin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.