Cea mai mare banca privata din Japonia si din lume, Mitsubishi UFJ Financial Group, a fost creata sambata prin fuziunea dintre UFJ Holdings si Mitsubishi Tokyo Financial Group, au transmis agentiile de presa internationale. Pentru moment, aceasta meg
Cea mai mare banca privata din Japonia si din lume, Mitsubishi UFJ Financial Group, a fost creata sambata prin fuziunea dintre UFJ Holdings si Mitsubishi Tokyo Financial Group, au transmis agentiile de presa internationale. Pentru moment, aceasta megafuziune va ramane invizibila clientilor de baza intrucat integrarea corporatiilor a fost amanata pentru 1 ianuarie, pentru a lasa timp inginerilor sa isi armonizeze cele doua sisteme informatice. Mitsubishi UFJ Financial va deveni cel mai mare grup de servicii financiare din lume in termeni de active (peste 1.400 de miliarde de euro), detronandu-l astfel pe americanul Citigroup. Noua banca va gestiona peste 40 de milioane de conturi, va avea peste o mie de sucursale si 80 de mii de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.