Mai multe locuinte pentru cadrele din armata vor fi construite, in cel mai scurt timp, pe terenurile apartinand unor unitati militare dezafectate. Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a declarat, sambata, ca acest proiect se va derula in ma
Mai multe locuinte pentru cadrele din armata vor fi construite, in cel mai scurt timp, pe terenurile apartinand unor unitati militare dezafectate. Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a declarat, sambata, ca acest proiect se va derula in marile orase, unde exista terenuri, si unde se justifica asemenea investitii. "Construirea de locuinte pentru cadrele militare va avea loc in parteneriat public-privat. Pe o parte din terenuri se vor realiza locuinte, pe altele obiective de interes local", a afirmat Atanasiu. Ministerul Apararii Nationale a inceput deja operatiunea de trecere, cu titlu gratuit, a unor terenuri din patrimoniul propriu in cel al Consiliului Judetean Cluj. Pe aceste terenuri se vor construi, pe langa locuinte de serviciu, un stadion la standarde FIFA si UEFA, precum si un sediu pentru Filarmonica de Stat "Transilvania".
"Vom aproba aceste transferuri la nivelul ministerului, vom cere aprobarea CSAT, dupa care se va emite o hotarare de Guvern. Cred ca pana la sfarsitul anului aceasta hotarare va trece prin Guvern", a spus Teodor Atanasiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.