La o saptamana dupa ce si-a impuscat iubita si a incercat sa se sinucida, un politist doljean a murit, sambata seara, la spital. In urma cu opt zile, Marian Cosmin Gelu, 22 de ani, ajutorul sefului de post din comuna Murgasi, a vizitat-o pe prietena
La o saptamana dupa ce si-a impuscat iubita si a incercat sa se sinucida, un politist doljean a murit, sambata seara, la spital. In urma cu opt zile, Marian Cosmin Gelu, 22 de ani, ajutorul sefului de post din comuna Murgasi, a vizitat-o pe prietena sa, iar dupa o discutie aprinsa cu aceasta, a scos arma din dotare, impuscand-o pe tanara. Realizand fapta comisa, Gelu a incercat sa se sinucida, tragandu-si un glont in cap. Prietena sa a scapat cu o rana superficiala in zona claviculei, insa politistul a intrat in coma si a murit dupa cateva zile. Seful IPJ Dolj, Georgel Enescu, a spus ca familia politistului va primi intreg sprijinul. "Am trimis deja o echipa la familia politistului pentru a vedea de ce au nevoie acesti oameni. Noi vom acorda tot sprijinul pentru ca, pe langa fapta pe care a facut-o acest politist, a fost om ca si noi", a declarat, ieri, comisarul Enescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.