Fostii proprietari de terenuri forestiere au solicitat, in acest an, retrocedarea unei suprafete de peste 1,1 milioane hectare de padure, insa aceasta ar putea ajunge la circa 1,6 milioane hectare in perioada urmatoare, a declarat, vineri, Vasile Lup
Fostii proprietari de terenuri forestiere au solicitat, in acest an, retrocedarea unei suprafete de peste 1,1 milioane hectare de padure, insa aceasta ar putea ajunge la circa 1,6 milioane hectare in perioada urmatoare, a declarat, vineri, Vasile Lupu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. "Anticiparile noastre se ridicau la circa doua milioane de hectare, insa se pare ca suprafetele se vor ridica la 1,5 -1,6 milioane hectare'', a spus Lupu.
Cele mai mari suprafete solicitate sunt la directiile silvice Resita (213.850 hectare), Buzau (125.2590), Baia Mare (95.000) si Targu Jiu (58.362 hectare).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.