Oficiali ai Ministerului Administratiei si Internelor vor pleca, saptamana viitoare, la Comisia Europeana, impreuna cu reprezentantii concernului EADS, pentru a demonstra ca intre contractul incheiat cu aceasta firma si programele europene de securiz
Oficiali ai Ministerului Administratiei si Internelor vor pleca, saptamana viitoare, la Comisia Europeana, impreuna cu reprezentantii concernului EADS, pentru a demonstra ca intre contractul incheiat cu aceasta firma si programele europene de securizare a frontierei nu mai exista nici o suprapunere. Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, ieri, ca din contractul incheiat de fostul Guvern cu EADS pentru securizarea granitei Romaniei au fost eliminate prevederile care erau similare cu cele convenite prin programele europene de finantare. "Suntem in faza de inceput a acestui proiect, care ne va permite sa indeplinim in avans o serie de cerinte privind protejarea frontierelor", a spus Tariceanu. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.