Firma ista si-a diversificat gama de produse in Romania. Aceasta a lansat, in premiera, pe piata aparatelor de contorizare individuala, repartitoarele de costuri cu citire la distanta. Noul sistem, bazat pe tehnologie moderna, simplifica semnificativ
Firma ista si-a diversificat gama de produse in Romania. Aceasta a lansat, in premiera, pe piata aparatelor de contorizare individuala, repartitoarele de costuri cu citire la distanta. Noul sistem, bazat pe tehnologie moderna, simplifica semnificativ procedura de citire si facturare a consumurilor de utilitati la nivel de asociatie de proprietari. Astfel, informatiile privind consumurile lunare de utilitati pot fi transmise fara a mai fi necesara prezenta cititorului in apartament. Repartitoarele fac parte dintr-o noua generatie ce ofera acuratete maxima in procesul de citire si transmitere a datelor de consum intre asociatiile de proprietari si furnizorii de utilitati, avand incorporate elemente de siguranta care impiedica fraudarea lor. De asemenea, in gama aparatelor de masura cu citire radio, ista mai ofera debitmetre de apa calda si apa rece.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.