Mult anuntata platforma de stanga initiata de pesedisti a debutat cu discutii cu un partid ecologist. Conducerea PSD s-a intalnit, miercuri seara, cu cea a Partidului Ecologist Roman pentru a se analiza propunerea PSD de a forma, alaturi si de alte f
Mult anuntata platforma de stanga initiata de pesedisti a debutat cu discutii cu un partid ecologist. Conducerea PSD s-a intalnit, miercuri seara, cu cea a Partidului Ecologist Roman pentru a se analiza propunerea PSD de a forma, alaturi si de alte forte, o platforma de actiune comuna in zona de stanga a esichierului politic.
Conform unui comunicat al social-democratilor, la aceasta intalnire a fost facuta o prezentare a principalelor elemente ale contractului social care este elaborat de PSD.
"Cele doua parti au cazut de acord sa fie gasite o serie de forme de dezvoltare ale contractului social si in domeniul mediului si ecologiei, avand in vedere si experienta PER", se arata in comunicat. PER este condus de deputatul Petru Lificiu, fost ministru PSD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.