Liberalul Dragos Ujeniuc a sustinut, ieri, ca plangerea penala depusa de partidul sau impotriva lui Adrian Nastase a trecut prin biroul procurorului general Ilie Botos inainte de a fi repartizata Sectiei de urmarire penala. Deputatul PNL a relatat ca
Liberalul Dragos Ujeniuc a sustinut, ieri, ca plangerea penala depusa de partidul sau impotriva lui Adrian Nastase a trecut prin biroul procurorului general Ilie Botos inainte de a fi repartizata Sectiei de urmarire penala. Deputatul PNL a relatat ca a fost instiintat, la depunerea denuntului, ca "inainte de a ajunge la sectia competenta sa efectueze urmarirea penala, va trece prin cabinetul procurorului general". Intrebat daca are certitudinea ca plangerea penala a deputatilor liberali impotriva lui Adrian Nastase a ajuns la Ilie Botos, Ujeniuc a declarat ca procurorul de serviciu i-ar fi spus ca "de regula, cand este vorba de <>, trebuie sa priveasca mai cu grija chiar denuntul in sine, sa-l treaca prin sita intelepciunii conducatorului".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.