Deputatul PNL Cornel Stirbet a declarat, ieri, ca, daca parlamentarii coalitiei nu vor reusi sa-l schimbe din functia de presedinte al Camerei Deputatilor pe Adrian Nastase, singura solutie o reprezinta alegerile anticipate. Stirbet a precizat ca est
Deputatul PNL Cornel Stirbet a declarat, ieri, ca, daca parlamentarii coalitiei nu vor reusi sa-l schimbe din functia de presedinte al Camerei Deputatilor pe Adrian Nastase, singura solutie o reprezinta alegerile anticipate. Stirbet a precizat ca este vorba despre un punct de vedere personal, care este impartasit si de alti colegi liberali. El a adaugat ca nu militeaza pentru declansarea de alegeri anticipate, dar ca, in masura in care majoritatea parlamentara nu va reusi sa impuna conducerea Camerei Deputatilor, singura solutie o reprezinta anticipatele.
La randul sau, liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu, a precizat ca nu exista decat trei solutii pentru ca viata politica sa revina la normalitate: fie majoritatea sa reuseasca sa-si impuna vointa, adica modificarea Regulamentului Camerei si schimbarea din functie a presedintelui acesteia; fie declansarea de alegeri anticipate; fie formarea unui guvern al minoritatii, iar Nastase sa aiba "dilema" alegerii intre functia de prim-ministru si cea de presedinte al Camerei Deputatilor.
Antonescu a profitat de prilej si pentru a se plange ca reprezentantii puterii nu reusesc sa ajunga sa conduca sedintele de plen ale Camerei in care se dezbate Regulamentul. Liberalul a aratat ca aceste sedinte sunt prezidate doar de pesedistul Miron Mitrea sau de peremistul Lucian Bolcas.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.