Samsung Electronics, cel mai mare producator de cip-uri din lume, a prezentat recent un plan de investitii in valoare de 33 de miliarde de dolari, care se va derula pe o perioada de sapte ani, transmite Mediafax. Investitiile sunt destinate infiintar
Samsung Electronics, cel mai mare producator de cip-uri din lume, a prezentat recent un plan de investitii in valoare de 33 de miliarde de dolari, care se va derula pe o perioada de sapte ani, transmite Mediafax. Investitiile sunt destinate infiintarii, pana in 2012, a opt linii de productie a cip-urilor, precum si a unui departament de cercetare si dezvoltare la o fabrica de semiconductori din Coreea de Sud. In urma investitiilor, Samsung se asteapta ca vanzarile sale de semiconductori sa ajunga, in 2012, la 61 de miliarde de dolari, de trei ori mai mult fata de cele de 17,5 miliarde de dolari inregistrate in 2004, se arata intr-un comunicat al companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.