Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, cererea avocatilor lui Omar Haysam de restituire catre procurori a dosarului Foresta Nehoiu, in care omul de afaceri sirian a fost pus sub acuzare alaturi de alte patru persoane, pentru infractiuni economice.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, cererea avocatilor lui Omar Haysam de restituire catre procurori a dosarului Foresta Nehoiu, in care omul de afaceri sirian a fost pus sub acuzare alaturi de alte patru persoane, pentru infractiuni economice. Sectia I Penala a Curtii de Apel Bucuresti a hotarat si mentinerea in arest preventiv a sirianului. Avocatii lui Haysam cerusera instantei ca dosarul privind Foresta Nehoiu sa fie restituit la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru refacerea urmaririi penale.
In acest caz, fratii Mohamad si Hayssam, Emile Raja El Assal, Gheorghe Iosif si Mihai Nasture sunt urmariti penal de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru bancruta frauduloasa, crima organizata si spalare de bani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.