Politia Romana a pus in executare, miercuri seara, mandatele de arestare emise pe numele lui Miron Cozma, Dorin Lois, Constantin Cretan, Ionel Ciontu si Vasile Lupu, primul fiind ridicat imediat dupa conferinta de presa pe care a sustinut-o. In ceea
Politia Romana a pus in executare, miercuri seara, mandatele de arestare emise pe numele lui Miron Cozma, Dorin Lois, Constantin Cretan, Ionel Ciontu si Vasile Lupu, primul fiind ridicat imediat dupa conferinta de presa pe care a sustinut-o. In ceea ce-l priveste pe Romeo Beja, acesta a parasit Romania in luna aprilie, motiv pentru care politistii l-au dat in urmarire generala si internationala. Miron Cozma a fost dus in Penitenciarul Rahova, in timp ce Dorin Lois si Ionel Ciontu au fost transportati la Penitenciarul din Barcea Mica, Constantin Cretan la Penitenciarul din Tg. Jiu, iar Vasile Lupu la Penitenciarul Barcea Mare. Miron Cozma a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, fiind gasit responsabil pentru mineriada din Costesti, iar locotenentii sai la cate cinci ani de inchisoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.