Liana Stanciu isi va provoca, asta-seara, invitatii la o discutie despre actuala editie a ''Cerbului de Aur''. Calatori in trenul vietii, in aceasta saptamana, Andra si Ovidiu Anton, doi dintre reprezentantii Romaniei in concurs, Dumitru Morosanu -
Liana Stanciu isi va provoca, asta-seara, invitatii la o discutie despre actuala editie a ''Cerbului de Aur''. Calatori in trenul vietii, in aceasta saptamana, Andra si Ovidiu Anton, doi dintre reprezentantii Romaniei in concurs, Dumitru Morosanu - membru al juriului, Anastasia Lazariuc - invitata la ''Seara moldovenilor'' si Paula Seling - castigatoare a trofeului in 2002 vor incerca sa conteste sau sa sustina comentariile mai mult sau mai putin favorabile aparute dupa acordarea premiilor. Invitatii vor dezvalui telespectatorilor si lucruri mai putin stiute din culisele ''Cerbului''. Din aceasta saptamana, emisiunea realizata de vedeta B1, Liana Stanciu, se va difuza incepand cu ora 22.45.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.