Razvan Lucescu a facut aseara un gest ciudat, imediat dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in grupele Cupei UEFA dupa victoria obtinuta in fata lui Feyenoord, scor 1-0. Lucescu nu a fost prezent la conferinta de presa de dupa meci, plecand acasa d
Razvan Lucescu a facut aseara un gest ciudat, imediat dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in grupele Cupei UEFA dupa victoria obtinuta in fata lui Feyenoord, scor 1-0. Lucescu nu a fost prezent la conferinta de presa de dupa meci, plecand acasa direct de pe banca tehnica, si n-a mai trecut nici macar pe la vestiare pentru a-si felicita elevii! Nici jucatorii, ramasi fara reactie, nici conducatorii din Giulesti nu stiau nimic despre intentiile lui Lucescu, insa toata lumea se gandea ca acesta ar fi incercat sa se razbune pe Copos in acest mod, pentru demiterea sa de 24 de ore de acum o luna. Desi in ultimele zile s-a tot vorbit despre o dubla demisie, a lui R. Lucescu si a presedintelui executiv Dinu Gheorghe, toate partile implicate s-au impacat ceva mai tarziu, la petrecerea de dupa meci! R. Lucescu, Dinu "Vama" si Copos s-au intalnit la chef si au petrecut cu jucatorii. "Nu pleaca nimeni de la Rapid!", a decretat Copos. "Deocamdata, sunt antrenor la Rapid. Poate voi pleca, poate nu. O sa vedem in zilele urmatoare ce se va intampla", a ripostat R. Lucescu. Altfel, patronul Rapidului a ajuns la meci abia la inceputul reprizei a doua, insa i-a felicitat pe fotbalisti la finalul partidei. Totusi, Copos nu si-a cerut scuze in fata jucatorilor si a antrenorului, asa cum a promis saptamana trecuta. "Le voi spune doar ca voi fi la fel de exigent", a spus Copos inainte sa intre la vestiare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.