Astazi, intre orele 10.00 si 12.00, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor va picheta sediul Ministerului Justitiei. Actiunea este motivata in principal de refuzul Ministerului Justitiei si al Administratiei Nationale a
Astazi, intre orele 10.00 si 12.00, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor va picheta sediul Ministerului Justitiei. Actiunea este motivata in principal de refuzul Ministerului Justitiei si al Administratiei Nationale a Penitenciarelor de a incheia contracte/acorduri colective de munca. In acelasi timp, sindicalistii protesteaza si fata de subfinantarea sistemului penitenciar, cu consecinte grave asupra conditiilor de munca si de viata ale salariatilor din acest domeniu. La aceasta actiune vor participa subofiteri si ofiteri din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.