Lakhsmi Mittal si fiul sau Aditya Mittal nu vor mai fi membri ai Consiliului de Administratie de la Mittal Steel Galati, numarul reprezentantilor urmand sa creasca de la 5 la 7 prin includerea unor experti europeni in locul celor indieni. Conform anu
Lakhsmi Mittal si fiul sau Aditya Mittal nu vor mai fi membri ai Consiliului de Administratie de la Mittal Steel Galati, numarul reprezentantilor urmand sa creasca de la 5 la 7 prin includerea unor experti europeni in locul celor indieni. Conform anuntului de convocare, cei sapte vor fi Roelof Ijsbrand Baan, cetatean olandez, Kumar Arun Prasad Singh si Sudhir Maheswari din India, William Alan Scotting - Australia, Charles Raphael Frank jr. - SUA, Gerhard Werner Rezn - Germania si Simon Francis Evans - Marea Britanie.AGA va mai decide ca societatea va avea patru administratori: Baan, Scotting, Renz si Evans, care nu vor fi remunerati. Un alt punct din ordinea de zi este acceptarea retragerii lui Lakhsmi N. Mittal si a lui Aditya Mittal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.